Forum

Forum Navigasyonu
Forum içerik haritası - Buradasınız:ForumiRacing: iRacing DosyalarCrewChiefV4 Türkçe Spotter
Lütfen gönderi ve konu oluşturmak için veya Kayıt ol kullanın.

CrewChiefV4 Türkçe Spotter

Bu 3. parti yazılım uygulaması bir spotter programıdır. 6660'tan fazla ses dosyası kaydını tek tek kaydedip sizler için CrewChief Türkçe spotter olarak kurulum paketi haline getirdim.

İlk olarak CrewChief bilgisayarınıza kurmalısınız;
https://thecrewchief.org/forumdisplay.php?15-Download-CrewChief-for-PC

Ardından benim hazırlamış olduğum Türkçe eklentiyi indirip kurun.

CrewChiefV4 TÜRKÇE SPOTTER İNDİR (396MB)

Herşey otomatik olarak kurulacaktır. Kurulumdan sonra YouTube kanal sayfam açılacaktır ve bu kurulumun tamamlandığı anlamına gelmektedir.

Tek yapmanız gereken CrewChiefV4 uygulamasına girip Chief ve Spotter sesini Erkin seçmeniz. Oyun iRacing seçip Crew Chief'i Başlat butonuna tıklamanız yeterlidir. Arka plan ses seviyesini olabildiğince düşük tutun.
CrewChief yeni güncelleme aldığında arayüz İngilizce oluyor, tekrardan bu kurulumu yaparak Türkçe yapabilirsiniz. iRacing ses ayarlarından spotterı kapatmayı unutmayın.

YouTube kanalıma bir kahve parasına üye olarak teşekkür edebilir ve bu tür çalışmaların ve içeriklerin geliştirilmesine katkı sağlayabilirsin.

Ayrıca yorumlarını burada paylaşırsan sevinirim.

CrewChiev V4 Türkçe Spotter Versiyonu: v1.1

Ümit Çaygın, enes.muratoglu ve Murat Karaalp bu gönderiye tepki gösterdi.
Ümit Çaygınenes.muratogluMurat Karaalp

Böylesine ugraş içinde bunu hazırladığı için Erkin azcan abime teşekkürlerimi sunuyorum eline sağlık abi

Erkin Azcan bu gönderiye tepki verdi.
Erkin Azcan

Gerçekten sayenizde günüm ve yarışlarım aktiviteler muhteşem geçiyor Türkçe spotter'ın büyük faydasını görüyorum Emeğinize sağlık Teşekkür ederim.

Erkin Azcan bu gönderiye tepki verdi.
Erkin Azcan