SimRaceTR Açıldı
Şu kişiden alıntılanmıştır: Erkin Azcan tarhinde 28 Ağustos 2025, 23:02
SimRaceTR.com motorsporları ve simülasyon tutkunlarının buluşma noktası olma sloganıyla açılmış bulunmaktadır.
Sitede gerçek motorsporları haberlerinin yanı sıra özellikle iRacing gibi piyasayı baskılamış simülasyonların içeriklerine yer vereceğiz.
Forumlarımızda her türlü içeriği paylaşabilir ve içeriğimizi zenginleştirmemize yardımcı olabilirsiniz.
Yapmış olduğum canlı YouTube ve Kick iRacing yayınlarına katılıp bizlerle tanışabilirsiniz.
Canlı yayın olduğunda sitenin ana sayfasında otomatik olarak canlı yayın YouTube videosu belirecektir.
İlerleyen zamanlarda planladığım sanal ve gerçek etkinliklere katılmak için hemen şimdi forumlarımıza katıl ve Tanışma Bölümü'nde bizlere kendini tanıtarak selam ver.
Discord, Instagram, WhatsApp gruplarımıza katılmayı unutma.
Web sitemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.

SimRaceTR.com motorsporları ve simülasyon tutkunlarının buluşma noktası olma sloganıyla açılmış bulunmaktadır.
Sitede gerçek motorsporları haberlerinin yanı sıra özellikle iRacing gibi piyasayı baskılamış simülasyonların içeriklerine yer vereceğiz.
Forumlarımızda her türlü içeriği paylaşabilir ve içeriğimizi zenginleştirmemize yardımcı olabilirsiniz.
Yapmış olduğum canlı YouTube ve Kick iRacing yayınlarına katılıp bizlerle tanışabilirsiniz.
Canlı yayın olduğunda sitenin ana sayfasında otomatik olarak canlı yayın YouTube videosu belirecektir.
İlerleyen zamanlarda planladığım sanal ve gerçek etkinliklere katılmak için hemen şimdi forumlarımıza katıl ve Tanışma Bölümü'nde bizlere kendini tanıtarak selam ver.
Discord, Instagram, WhatsApp gruplarımıza katılmayı unutma.
Web sitemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Yüklenmiş Dosyalar:- Dosyalara ulaşmak için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu kişiden alıntılanmıştır: Erkin Azcan tarhinde 29 Ağustos 2025, 02:29Wordpress'ten iyi anlayan biri varsa karanlık ve aydınlık tema geçişi yaparsa iyi olur gerçekten. Ben ilk kez kullanıyorum wordpress ve anca bu kadar oldu 🙂
Wordpress'ten iyi anlayan biri varsa karanlık ve aydınlık tema geçişi yaparsa iyi olur gerçekten. Ben ilk kez kullanıyorum wordpress ve anca bu kadar oldu 🙂